بیماری زونا سالمندان - An Overview
بیماری زونا سالمندان - An Overview
Blog Article
● زونا توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد میشود که باعث آبله مرغان نیز میشود.
هدف اصلی درمان عبارت است از تخفیف خارش و درد تا حد امكان، كه برای این كار معمولا از داروهای مالیدنی و خوراكی استفاده می شود.
دیدار مادر و دختر ایرانی بعد از ۱۷ سال در آلمان؛ «دوباره با دخترم متولد شدم»
در مراحل بعدی زندگی و با افزایش سن، ابتلا به زونا محتمل میشود زیرا سیستم ایمنی بدن شما به دلیل سن یا سایر شرایط پزشکی شروع به افت میکند و ویروس میتواند دوباره در بدن فعال و سپس ظاهر شود یا به عنوان چیزی به نام زونا نمود پیدا کند.
حسین علایی: تا حاکمیت تغییر معناداری در سیاست خارجی و سیاست اقتصادی ندهد مشکلات همچنان باقی است؛ بدترهم خواهد شد
چند گروه مسلح در غزه فعال است و این گروهها به دنبال چه هستند؟
خاطر افرادی که سابقه ابتلا به آبله مرغان را در کودکی داشتهاند بهاحتمال بیشتری، به بیماری زونا مبتلا خواهند شد.
از مصرف آنتیبیوتیک، داروهای بیحسی و مسکنهای قوی بدون مشورت با پزشک خودداری کنید.
ویروس "واریسلازوستر" جزء خانواده ویروس های "هرپس" كه تبخال را ایجاد می كند است، لغت زوستر به معنی تسمه یا كمربند است. در بیماری زونا درد شدید و سوزنده ای به صورت ثابت در طول یك مسیر عصبی حس می شود و تاول های قرمزی چند روز بعد در محل درد ظاهر می شود كه رنگ تاول ها كم كم به تیرگی می گراید.
● واکسن زدن میتواند از بروز علائم یا عوارض شدید زونا جلوگیری کند. همه کودکان باید دو دوز از واکسن آبله مرغان را دریافت کنند که به عنوان ایمن سازی آبله مرغان نیز شناخته میشود.
نمونهبرداری از پوست – آزمایشی است که طی آن، قسمت کوچکی از سطح پوست به طور ملایم تراشیده میشود تا ویروس زونا یا سایر ویروسهای موجود در آن شناسایی شود.
بیماری زونا پارانویا به آبله مرغان بالغین شهرت دارد. این بیماری معمولا در افرادی رخ می دهد كه سابقه این بیماری را در سال های گذشته داشته اند و یا این كه ویروس زونا را به صورت نهفته در خود جای دادهاند كه عامل مولد آن شبیه ویروس آبله مرغان است.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
○ نوع: داروهای ضدویروسی، از جمله آسیکلوویر، والاسیکلوویر و فامسیکلوویر